Termékcsoportok

Állítható változatok és termékek fejrögzítéssel

vissza

Állítható változatok és termékek fejrögzítéssel

Új golyósretesz-csapok
Részegységek gyors rögzítése és csatlakoztatása: Erre a célra szolgálnak a golyósretesz-csapok, amelyeket a HEINRICH KIPP WERK most két új kivitelben ajánlja ügyfeleinek. A fejrögzítéssel ellátott új modellek lehetővé teszik a csatlakozást nagy távolságokban is, miközben a fokozatmentesen állítható golyósretesz-csapokat változó vastagságú részegységekhez tervezték.
Golyósretesz-csapok, állítható változatok és termékek fejrögzítéssel
Golyósretesz-csapok, állítható változatok és termékek fejrögzítéssel

A fejrögzítéses golyósretesz-csap esetében a praktikus golyósretesz mechanizmus nem a csap végén van, hanem közvetlenül a fogantyú alatt. Mivel a csap hosszát nem kell feltétlenül hozzáigazítani a részegység szélességéhez, ill. magasságához, ezek a kivitelek nagyon változatosan használhatók és lehetővé teszik a csatlakozást nagy távolságokban is. A fejrögzítővel ellátott golyósretesz-csap nemesacélból készül, 5 és 16 mm közötti átmérővel, valamint 250 mm hosszúságban kapható. Egyedi speciális méretek érdeklődésre Ezeknek a komponenseknek a gyors felvételéhez speciális nemesacél perselyek állnak rendelkezésre.

Új a KIPP programjában a golyósretesz-csap is, amelynél a felfekvési felület és a golyók közötti távolság fokozatmentesen állítható. Ennek a beállító mechanizmusnak köszönhetően ideálisan alkalmazhatók a változó vastagságú részegységekhez. Ennél a termékváltozatnál is nemesacélból készülnek a komponensek. A csapok átmérője 5 - 16 mm, a változó beállítási tartományban 2 - 80 mm-es távolságok is megvalósíthatók.

A KIPP termékkínálatában közel 1.200 különböző golyósretesz-csap található különböző követelményekhez és felhasználásokhoz. Ezen komponensek működési elve egyszerű, mégis hatékony: a nyomógomb lenyomásával mindkét golyó kireteszelődik és a csatlakoztatott részek szétválnak. A nyomógomb elengedésével a golyók biztosan reteszelik a kapcsolatot.

Az összes kivitel áttekintése:

Tovább a golyósretesz-csapokhoz

Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33