Termékcsoportok

Biztonságos reteszelés KIPP kattanózárakkal

vissza

Kattanózárak a biztonságos reteszeléshez

A HEINRICH KIPP WERK új műanyag kattanózárakat fejlesztett ki. Ezeket közvetlenül a németországi telephelyen gyártják. A termékeket kifejezetten ajtókba, fedelekbe vagy fiókokba történő egyszintű, különösen helytakarékos beszerelésre tervezték A felhasználóknak csak be kell nyomni a mindenkori eszközt – a bekattanó működés garantálja a biztonságos reteszelést. Az alkalmazáshoz hasonlóan a szerkezeti egység beszerelése is nagyon egyszerű.

A kattanózárak a következő kivitelekben kaphatók:

  • A lehajtható fogantyús modellek négy változatban 2 és 22 mm közötti ajtóvastagsághoz és lezárható változatban is kaphatók. A következő színekben állnak rendelkezésre: fekete, fehér, bézs valamint feket krómozott fogantyúval.
  • A reteszelhető kattanózárak vékony, 0,6 - 1 mm közötti vastagságú ajtókhoz készültek és szerszám nélkül beszerelhetők.
  • Az 1,2 - 19 mm közötti vastagságú ajtólapokhoz készült kiviteleknél a fej nyomásra kiugrik. Egyes modelleknél a fej forgatható. Ez a termékcsoport fekete, fehér, bézs és krómozott kivitelben kapható.
A kattanózárak megbízható reteszelésről gondoskodnak olyan területeken, ahol a szokványos záró szerkezetek hirtelen mozgás vagy rázkódás következtében váratlanul kinyílhatnak – például hajókon vagy repülőkön. De a csomagolóiparban, a gyógyászati technikában és a gépgyártásban is szükség van kattanózárakra.
Plastic snap-in snap locks with grip - K1652
Kattanózárak, műanyag, reteszelhető fogantyúval - K1652
Karbantartó fedelek megbízható lezárása
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2022 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33