Termékcsoportok
Állítólábak

Állítólábak

vissza

Az állítható lábakat a gépgyártásban elsősorban akkor használják, ha egy gépet nem sima felületen kell felállítani. Az állítható lábakkal a talaj egyenetlenségei egyenlíthetők ki. Az állítható lábak optimális magasságkiegyenlítést garantálnak nagy stabilitás mellett (szintezhetőség).

         

Állítható lábként gyakran használnak úgynevezett tányérokat egy illeszkedő menetes orsóval összekapcsolva. A tányérok műanyag kivitelben, fröccsöntött horgany változatban vagy nemesacél változatban állnak rendelkezésre. A KIPP Online Shopban számos változat és lehetőség található. Lehet választani például komplett állítható lábakat hatlapú és kerek formában vagy recés tányérral. Ezenkívül a klasszikus géplábak mellett csuklós talpak is kaphatók lengéscsillapítóval és a legtöbb állítólábbal gyakran modulárisan egy csúszásgátló lappal is.

A csúszásgátló lappal felvehetők az enyhe keresztirányú erők, és így ezzel a módszerrel megakadályozható az állítóláb elcsúszása.

     

Ha az állítható lábakat készre szerelve kell szállítani, akkor fontos, hogy a megrendelésen szerepeljen a „szerelve” szó.

Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2022 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33