Termékcsoportok
Csőösszekötő elemek, profilösszekötők

Csőösszekötő elemek, profilösszekötők

vissza
A cső-összekötők profilok és rendszerek összeépítésére szolgáló alkatrészek. Optimálisan felhasználhatók a minden típusú gépgyártásban a védőberendezésekhez, tokozásokhoz, házakhoz és állványokhoz.

Új csőösszekötő elemek és profilösszekötők

Kábelrögzítő blokk

A KIPP kábelkötöző blokkja kiválóan alkalmas tömlők és kábelek rögzítésére. Egy hengeresfejű csavarral vagy lencsefejű csavarral és egy horonycsappal lehet a kábelkötöző blokkot lapos elemekre, valamint alumínium profilokra felszerelni. A kábelkötöző kábelek és tömlők rögzítéséhez használható.

Kábeltartó

Legfeljebb 12 mm átmérőjű kábelek és tömlők esetén KIPP kábeltartók használhatók. A szerelés ekkor ugyanúgy történik, mint a kábelkötöző blokk esetében (hengeresfejű csavar vagy lencsefejű csavar + horonycsap). A kábel rögzítése a befeszített O-gyűrűvel történik.
Kalapácsos kábeltartó esetén a felszerelés a beépített kalapáccsal történik a profilhoronyban történő 90°-os elfordítással.

Érzékelőtartó

Az új KIPP érzékelőtartóval az érzékelők és a végkapcsolók egyszerűen és biztonságosan rögzíthetők aluprofilokon vagy lapos elemeken. A hozzá tartozó rögzítőelem formazáró elfordulás elleni biztosítást kínál, és a raszterben 15°-os lépésekben állítható be. Rögzítőelem nélkül az érzékelőtartó fokozatmentesen szögbe állítható.

Földeléscsatlakozás, I típus

Alumínium profilok összekapcsolására, valamint alumínium profilszerkezetek földelésére az I típusú földelőcsatlakozó alkalmas. Az elektromosan vezető érintkezés a horonyfenék és -oldalak eloxált bevonatának akaratlagos roncsolásával jön létre.

Feszültségkiegyenlítő kapocs, I típus

Az I típusú feszültségkiegyenlítő kapocs elektrosztatikus töltés (ESD) biztonságos elvezetésének biztosítására használatos, amivel garantálható a berendezések és személyek védelme. A kapcsot a horonyba kell befordítani, majd 45°-os szögben kell a profilra felcsavarozni. Elektromosan vezető kapcsolat keletkezik, amint az eloxált bevonat átreped.
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33