Termékcsoportok
Fogantyúk, gombok

Fogantyúk, gombok

vissza
A fogantyúk és a gombok manuális rögzítés és szorítást tesznek lehetővé. A rögzítőgombok kellemes tapintási élményt kínálnak. A beépítési formák különféle helyviszonyokhoz és szorítóerőkhöz kialakított sokfélesége révén a látható területeken is elhelyezhetők. Ideális választások gépgyártásban, a szerszámgyártásban, a berendezések előállítása során, valamint orvosi és ellenőrző eszközökben.

Recézett fejű csavarok és recézett anyák a KIPP-től

Praktikus recézett fejű csavarok sokféle alkalmazáshoz

A KIPP-nél nagy számban talál különböző recézett fejű csavarokat. A szerelésükhöz nincs szükség szerszámra és egyszerűen átállíthatók. Ez időt takarít meg és megkönnyíti a munkát olyan esetekben, amikor gyakran kell újra pozicionálni a rögzített tárgyakat. A csavarfej külső oldalán vékony recéket alakítanak ki rovátkolással. Ezek jó fogást biztosítanak a felhasználónak a recézett fejű csavarok átállításánál - akkor is, ha nedves, vagy szennyezett a keze. A KIPP-nél különböző anyagokból készült recézett fejű csavarok kaphatók, így széles árukínálatunkban minden felhasználáshoz megtalálja a megfelelő modellt.

Recézett fejű csavarok különböző kivitelben

A KIPP recézett fejű csavarok a későbbi felhasználásnak megfelelően többféle változatban kaphatók. Kaphatók alacsony és magas kivitelben, valamennyi metrikus menettel. Az alacsony változat lapos fejével tűnik ki és menete a csavarfejig fut. A magas kivitelű modelleknél összekötő darab helyezkedik el a fej és a menet között. Ezáltal a fej nem fekszik fel közvetlenül a munkadarabra. Árukínálatunkban standard, antisztatikus és hőálló műanyagból, valamit acélból és nemesacélból készült recézett fejű csavarok találhatók.

Különböző anyagok - mindegyik felhasználáshoz a helyes választás

A különféle anyagoknak köszönhetően a KIPP recézett fejű csavarok szinte az összes felhasználási területre alkalmasak:

Recézettfejű csavarok, műanyag

A KIPP különböző műanyagokból készült recézett fejű csavarokat kínál. A megszokott műanyag modellek mellett vannak hőre keményedő műanyagból készült, fényesre polírozott felületű változatok, amelyek rendkívül stabilak, hőállóak és könnyen tisztíthatók. Ezenkívül antisztatikus műanyagból készült recézett fejű csavarok is kaphatók. Ezek olyan érzékeny elektromos, ill. elektronikus részegységekben is felhasználhatók, amelyek elektrosztatikus kisülés következtében károsodhatnak vagy roncsolódhatnak.

Recézett fejű csavarok acélból

Az acélból készült recézett fejű csavarok nagy terhelhetőséget biztosítanak. Ezért felhasználhatók nagy mechanikai terhelésnek kitett területeken. Az acél anyagtulajdonságai alapján javasoljuk a recézett fejű csavarok beltéri használatát. A modelltől függően az acélból készült recézett fejű csavarok fémtiszta vagy barnított kivitelben állnak rendelkezésre.

Recézett fejű csavarok nemesacélból

A nemesacélból készült recézett fejű csavarokra az acél modellekhez hasonlóan jellemző a nagy terhelhetőség. A nemesacél jó korrózióálló tulajdonságának köszönhetően a recézett fejű csavarok kültéren is problémamentesen alkalmazhatók.

Méretek és szabványok

KIPP a DIN 464 és DIN 653 szabványok szerint gyártja a recézett fejű csavarokat. A DIN szabványok alkalmazása alapján az árukínálatunkban található recézett fejű csavarok metrikus menettel rendelkeznek. Így problémamentesen integrálhatók meglévő rendszerekbe, pl. megrongálódott csavarok kicserélésre. A KIPP recézett fejű csavarok M3 és M10 közötti méretben kaphatók.

Hasznos recézett anyák a KIPP-től

A kiindulási helyzettől függően már lehetnek csavarok vagy hernyócsavarok. Ebben az esetben recézett fejű csavarok nem használhatók. Hogy ne kelljen lemondani a szerszámot nem igénylő egyszerű szerelés előnyeiről, alkalmazhatók a KIPP recézett anyák. Ezek is a kerületükbe bepréselt rovátkákról felismerhetők fel.

Recézett anyák különböző kivitelben

A recézett fejű csavarokhoz hasonlóan a KIPP a recézett anyákat is különböző kivitelben kínálja. Megkülönböztetünk magas és alacsony, valamint gyorsrögzítő funkcióval rendelkező recézett anyákat. Az alacsony modellek egy szintben fekszenek fel a munkadarabra, miközben a magas kivitelűekhez összekötő darab tartozik. A gyorsrögzítő funkcióval rendelkező recézett anyákat arról lehet megismerni, hogy az anyák eltolhatók a menet ferde részén. Ennek köszönhetően hosszú menetes szárakon is gyorsan, fáradságos forgatás nélkül is eltolhatók. Ha a recézett anyát egyenes helyzetbe állítják, az anya és a szár menetei egymásba kapaszkodnak. Így most már csak forgatással pozicionálhatók.

Különböző anyagok számtalan alkalmazáshoz

A recézett anyák különböző anyagokból készülnek, ezáltal széles körben felhasználhatók. A KIPP-nél nagy választékot talál - válassza ki a saját felhasználásához megfelelő cikket.

Recézett anyák, műanyag

A KIPP árukínálatában találhatók műanyagból készült recézett anyák. Többféle műanyagfajtát különböztetünk meg. Tehát az egyes változatok eltérő tulajdonságúak. A poliamiddal erősített termoplasztok a műanyagból készült termékek ismert előnyeivel és hátrányaival rendelkeznek. A hőre keményedő műanyagból készült termékek a hőállóságukkal és nagy stabilitásukkal válnak ki. A fényesre polírozott felület ezenkívül ellenáll benzin, alkoholok és zsírok hatásának. Az antisztatikus műanyagból készült recézett anyák olyan elektronikus, ill. elektromos részegységekben is alkalmazhatók, amelyek elektrosztatikus kisülés következtében károsodhatnak.

Recézett anyák acélból

Az acélból készült recézett anyák, olyan felhasználásokra alkalmasak, ahol nagy mechanikai erők léphetnek fel. Az acél a rá jellemző anyagtulajdonságai alapján bizonyos feltételek mellett hajlamos a rozsdásodásra. Ezért a beltéri felhasználást javasoljuk. A KIPP-nél találhat barnított acélból készült recézett anyákat.

Recézett anyák nemesacélból

A nemesacélból készült recézett anyák az acélból készült modellekhez hasonlóan nagy szilárdságúak. Azonban korrózióálló tulajdonságuknak köszönhetően kültérben is használhatók.

KIPP recézett anyák rendelkezésre álló méretei és szabványai

A KIPP recézett anyák a DIN 6303, DIN 467 és DIN 466 szabványok szerint készülnek és univerzálisan alkalmazhatók. A KIPP recézett anyákkal könnyen bővítheti a gépparkjában már meglévő berendezéseket vagy problémamentesen kicserélheti a megrongálódott alkatrészeket. A rendelkezésre álló M4 és M12 menetméret között választhat modelltől és változattól függően.

Első osztályú recézett fejű csavarok és recézett anyák egyszerű rendelése a KIPP-től

Rendeljen recézett fejű csavarokat és recézett anyákat a KIPP-től online! Nagy darabszámban állnak rendelkezésre raktáron és így gyorsan és megbízhatóan szállítunk. Bízzon a szabványelemek területén vezető szerepet betöltő németországi gyártó cég termékeinek minőségében. Amennyiben a számtalan különböző termék között mégsem találná meg a megfelelő cikket, vegye fel velünk a kapcsolatot! Egyedi, különleges megoldást tervezünk Önnek - saját igényei szerint.
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33