Termékcsoportok
Gépelemek, berendezéselemek

Gépelemek, berendezéselemek

vissza
  • Embedded - Gépelemek (KIPP.de)

Gépelemek és berendezéselemek

A gépelemek és a berendezéselemek csoportjában főként a gépgyártás termékei találhatók meg. Számos komponens klasszikus és speciális szorítási feladatokat teljesít. A csoport öt nagyobb termékcsoportra osztható fel:

  • csavarok, anyák és alátétek,
  • fúróperselyek,
  • menetes betétek,
  • profilösszekötők és profilrendszerek,
  • valamint állítógyűrűk, szorítógyűrűk és szorító agyak.

Ezen csoportok számos terméke könnyíti meg gépész- és tervezőmérnökök mindennapi munkáját .

Csavarok / Anyák / Alátétek

A KIPP kínálatában sok-sok csavar, anya és alátét található. A klasszikus és sokoldalúan használható hatlapfejű csavarok (a szokványos DIN és ISO szabványok szerint) mellett a termékportfólióban megtalálhatók még hengeresfejű csavarok, illesztőcsavarok, szemescsavarok, valamint csavarok T-hornyokhoz is. Számos csavar ugyancsak elérhető higiéniai területen való használatra, Hygienic USIT kivitelben. A HEINRICH KIPP WERK hatlapfejű csavarjai robusztusak és rendkívül hosszú élettartammal rendelkeznek.

Fúróperselyek

A stabil futás és a rögzített behatolási szög révén a fúróperselyek leegyszerűsítik a fúrási munkákat a munkahelyen, és jó fúrási eredményt tesznek lehetővé. A KIPP az ügyfelek számára ezen a területen számos különböző alakot (hengeres és vállal), valamint DIN 179 és DIN 172 szerinti releváns méreteket kínál.

Menetes betétek

Az acél vagy nemesacél menetes betétek segítségével gyorsan és könnyedén megjavíthatók a sérült, berágódott vagy kiszakadt menetes furatok. Ily módon rövid idő alatt helyreállíthatók a minőségi termékek. A menetes betétek számos anyagban használhatók. A menetes betétek rendszerint megfelelő rögzítőékekkel kerülnek szállításra. Ezek az ékek elfordulás elleni biztosítást nyújtanak vibráció és elcsavarodás esetén. A KIPP webáruházában egy komplett javítókészlet és további önmetsző menetes betétek is kaphatók.

Profilrendszerek és profilösszekötők

A gyakorlatban gyakran horonycsapokat, valamint anyákat (T-hornyokhoz) alkalmaznak profilok és profilrendszerek összekapcsolásához. A KIPP ezenkívül összetettebb összekötő elemeket is kínál. Legyen szó összekötő kockákról, homlokillesztőkről vagy automatikus összekötő készletekről (profilösszekötőkkel), a KIPP segítségével sokoldalú szorítási feladatok oldhatók meg. A termékportfóliót kalapácsfejű csavarok és reteszek egészítik ki.

Állítógyűrűk / Szorítógyűrűk / Szorító agyak

Az állítógyűrűk és szorítógyűrűk főként ütközőként szolgálnak a gépgyártásban. Segítségükkel emellett egyszerűen és hatékonyan korlátozható a becsavarási mélység. A szorító agyak biztosítóként szolgálnak.
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33