Termékcsoportok
Gyorsszorító, szorító

Gyorsszorító, szorító

vissza

A gyorsszorítók a munkadarabok megtartására és beszorítására szolgálnak. Emellett szerelési és tartóeszközként is használhatók. Ezek a termékek a szerelés- és befogástechnikában, valamint a berendezés- és gépgyártásban használatosak.

Egyszerű beszorítás a KIPP gyorsszorítókkal.

A KIPP különböző kivitelű gyorsszorítókat kínál – minden egyes felhasználáshoz a megfelelőt:

A gyorsszorító megnevezés mellett a gyakorlatban gyakran használják a gyorsfeszítő vagy a szorító megnevezéseket is. Egy vízszintes rögzítő esetében a működtető kar vízszintes, függőleges rögzítő esetében pedig merőleges kiindulási helyzetben van. A markolatelem műanyagból készül. A markolat olajálló és kellemes tapintású.

A szabványos kivitelek továbbfejlesztett változatai a KIPP lock és KIPP lock+ rendszerű gyorsszorítók. A KIPP lock ergonomikus és felhasználóbarát kialakítású markolatával, továbbá hosszú élettartamával tűnik ki. A speciális NITROX-FELÜLET korrózióállóságot kölcsönöz a termékeknek és az U-profilú kúpos szorító kar rendkívül stabil. A KIPP lock+ rendszer kiegészítő biztonsági reteszeléssel egészíti ki a KIPP lock előnyeit. Ezzel a fogantyú csak a reteszelés kioldása után működtethető.

Egy vízszintes vagy függőleges KIPP gyorsszorító beszorítási magassága nyomócsavarral állítható be. Ez biztosít 35 mm-es zónán belül gyakorlatilag fokozatmentes beállítást közel állandó szorítóerő mellett. Az állítócsavarral, amely a kar alatti csuklóban helyezkedik el, és igény szerint 2.500 N-ig beállítható.

A KIPP gyorsszorítók vízszintes lábbal vagy függőleges lábbal kaphatók. Így a szorító problémamentesen rögzíthető a mindenkori szerelési követelmények szerint. A leszorító csavar ezenkívül a helyzettől függően kézzel átállítható. A KIPP mind acélból, mind nemesacélból készült gyorsszorítókat kínál.

Az intelligens gyártás kibővítéséhez integrált erőérzékelővel ellátott gyorsszorítókat talál a KIPP-nél. A termékek lehetővé teszik a szorítóerő beállítását és mérését és a FEATURE grip termékcsaládhoz tartoznak. Így a munkadarabok meghatározhatók és befogásuk visszakövethető. Ezáltal még részletesebb a termelés dokumentációja, amely lehetőséget az optimalizálási lehetőségek és minőségi problémák felderítésére.

A tolórudas szorítók kompakt kivitelükkel és nagy rögzítőerejükkel különböznek a vízszintes és függőleges gyorsszorítóktól. Tovább előnyük a csekély súly és az egyszerű és jól érthető kezelhetőség. A tolórudas szorítók lineáris erőhatásúak. A gyorsszorítók különleges esetét képezik a KIPP

pneumatikus szorítói. Nem kézi kezelésűek, a beszorítás légnyomás segítségével történik. A pneumatikus szorítók ezáltal beépíthetők automatikus folyamatokba és berendezésekbe. A működtetéshez bármely hagyományos sűrített levegős rendszer felhasználható. Az automatizálásnak köszönhetően egyszerű és problémamentes a véghelyzetek lekérdezése. A

KIPP gyorsszorítók kiváló minőségűek, robusztus szerkezetűek és ezáltal a gépgyártás területén is alkalmasak – KIPP-PEL BIZTOSAN.

Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33