Termékcsoportok
Gyorsszorító, szorító

Gyorsszorító, szorító

vissza

A gyorsszorítók a munkadarabok megtartására és beszorítására szolgálnak. Emellett szerelési és tartóeszközként is használhatók. Ezek a termékek a szerelés- és befogástechnikában, valamint a berendezés- és gépgyártásban használatosak.

Gyorsszorítók nagy választéka a KIPP-nél

A HEINRICH KIPP WERK gyorsszorítói alapvetően nagyjából három különböző kivitel szerint különböztethetők meg:


- vízszintes gyorsszorítók
- függőleges gyorsszorítók
- tolórudas szorítók

A gyorsszorítókat a gyakorlatban gyakran nevezik könyökös gyorsszorítónak vagy erőszorítónak is. Egy vízszintes szorító esetén a működtetőkar vízszintes, függőleges szorító esetén merőleges kiindulási pozícióban található. A fogantyúelem műanyagból készül. A fogantyú olajálló és kellemes tapintású.

Egy vízszintes vagy függőleges KIPP gyorsszorító szorítási magassága egy nyomócsavarral állítható be. Ez biztosít egy gyakorlatilag fokozatmentes illesztést egy 35 mm-es zónán belül közel állandó szorítóerő mellett. A gyorsszorítók szorítóereje egy a kar alatt a csuklóban található állítócsavarral változtatható a követelményektől függően akár 2500 N erőhatásig.

A KIPP könyökös gyorsszorítói vízszintes lábbal és függőleges lábbal kialakított kivitelben is kaphatók. Így az erőszorító gond nélkül hozzáigazítható az adott szerelési igényhez. A leszorítócsavar ezenkívül a helyzettől függően kézzel átállítható. A KIPP-nél a gyorsszorítók acél és nemesacél kivitelben egyaránt kaphatók.

A tolórudas szorító fő jellegzetessége a kompakt építési formája, valamint a nagy tartóerő. További előnye a könnyű és egyszerű kezelés. Egy tolórudas szorító lineáris erőhatást fejt ki.

A KIPP gyorsszorítói kiváló minőségűek, erősek és még a gépgyártási szektorban is jól használhatóak – KIPP-PEL BIZTOSAN.


Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33