Termékcsoportok
Kengyelfogantyúk, csőfogantyúk, süllyesztett fogantyúk

Kengyelfogantyúk, csőfogantyúk, süllyesztett fogantyúk

vissza

A kengyelfogantyúk tartóelemként burkolatok, kötények és fedelek nyitására és zárására szolgálnak, és nem csupán a bútoriparban és sporteszközök gyártásánál, hanem a gépek, berendezések és szerszámok gyártása során is használatosak . A praktikus tartóelemeket rehabilitációs és orvosi eszközökben is előszeretettel használják. A KIPP a különösen stabil és ergonomikusan kialakított kengyelfogantyúk széles választékát kínálja. Válasszon a különböző színek, alakok és anyagok közül.

Kengyelfogantyúk az Ön alkalmazásaihoz
Lekerekített élekkel, felhajtható vagy méretre szabott formakialakítással – a HEINRICH KIPP WERK kengyelfogantyúi a megfelelő formában igazodnak számos alkalmazási területhez és lehetővé teszik a biztonságos megfogást. Emiatt ideálisan használhatók ajtófogantyúkként, tartófogantyúkként, hordfogantyúkként vagy fedélfogantyúkként.
A KIPP kengyelfogantyú sok változatban
A kengyelfogantyúk gyártása során a KIPP különféle anyagokat használ, hogy lefedhessék a különböző igények széles skáláját. A jobb kezelés érdekében műanyaggal bevont köracéltól a könnyű alumíniumon és az üvegszál erősítésű poliamidon át az anyagkeverékig. A lehető legjobb felületvédelmet speciális eloxálási eljárások és bevonatok biztosítják – így a KIPP fogantyúk védettek a korrózió ellen, és így különösen tartósak.
KIPP fogantyúk csappantyúk, fedelek és ajtók nyitásához és zárásához
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33