Termékcsoportok
Átjáró állapotérzékelős rögzítőcsapokhoz
K1494

Átjáró állapotérzékelős rögzítőcsapokhoz

vissza

Termékleírás / Termékillusztrációk

LeírásTermékleírás:Az átjáró képezi az illesztőfelületet az állapotérzékelős rögzítőcsap és a gépvezérlés között. A rádiójelet a rögzítőcsaptól kapja, és olyan bináris kimeneti jelet szolgáltat, amelyet a reléváltó kimeneteken a gépvezérlés leolvashat.
Ez azt jelenti, hogy akár 6 rögzítőcsap működtetési állapota továbbítható. Az átjáróhoz mobil eszköz csatlakoztatható a további megjelenítés érdekében.

Az integrált kezelőpanel gombokkal és LED-ekkel nemcsak a rögzítőcsapok csatlakoztatását és leválasztását teszi lehetővé, hanem a rádiókapcsolat, az üzemállapot és az akkumulátor töltöttségének figyelését is lehetővé teszi.
Anyag:Polikarbonát ház.Kivitel:Világosszürke ház felsőrész.
Antracitszürke ház alsórész.
További információk:Az átjáró fogadja az állapotérzékelővel felszerelt rögzítő csap rádiójelét, majd szabványos kimeneti jellé alakítja át.
A gépvezérléshez történő csatlakozásnak köszönhetően akár 6 rögzítő csap működési állapota is feldolgozható egyszerre. A rögzítő csapok száma további átjárók alkalmazásával tetszés szerint növelhető.
Műszaki adatok:Lásd a műszaki megjegyzést.Használat:Az átjárót arra használják, hogy az állapotérzékelős rögzítőcsapokat gépekbe és berendezésekbe integrálják. Az átjáró és a gépvezérlés között fennálló kapcsolat révén megjeleníthetők, ellenőrizhetők és folyamatvezérléshez felhasználhatók a rögzítőcsapok működtetési állapotai. Előnyök:Működtetéstől független folyamatvezérlés.
Univerzális kimeneti jel.
Egyszerű telepítés.
Egyedi igényre:További kimeneti jelek, interfészekTartozékok:K1495 rögzítőcsap állapotérzékelővelJellemzők:
RoHS

Rajzok

Átjáró állapotérzékelős rögzítőcsapokhoz

Termékválasztás/szűrés

Rendelési számKimeneti jelB

B1B2D1D2HH1LL1L2CADTartoz.ÁrRendelés
K1494.01Relais90103,4108--58,5122107-- 490,00 €
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33