Termékcsoportok

A KIPP az ESD kezelőelemeket kifejezetten ESD-védőzónákban való alkalmazásra fejlesztette ki, ahol gyakran elektrosztatikusan érzékeny alkatrészek találhatók.
Az érzékeny elektronikus alkatrészek, komponensek és eszközök a közvetlen környezetükben bekövetkezett elektrosztatikus kisülés (electrostatic discharge = ESD) hatására károsodhatnak vagy akár tönkre is mehetnek.
Az elektrosztatikus kisülést személyek vagy ESD-re érzékeny elemek használata válthatja ki (pl. a termelés, a szerelés, a szállítás stb. során).
Az elektrosztatikus kisülés elkerülése érdekében a környezetben olyan elektromosan vezetőképes termékekre van szükség, amelyek megfelelnek a DIN EN 61340-5-1 szabványnak.
A KIPP ESD-termékei egy speciális, elektromosságot vezető műanyagból készülnek, és így a DIN EN 61340-5-1 sz. szabvány szerinti használhatók. Ezeknek a termékeknek az elektromos levezető képességét szigorú szabványelőírások alapján rendszeresen ellenőrizzük. Ezek az ESD-termékek robbanásveszélyes környezetekben használt készülékekhez, komponensekhez és védőrendszerekhez is felhasználhatók.
Az egyértelmű azonosítás érdekében a sárga ESD logó a termék oldalára van nyomtatva.
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33