Termékcsoportok

Termékvonalak

vissza

DETEKTÁLHATÓ

A detektálható termékekben felhasznált speciális műanyagoknak köszönhetően ezek a termékek detektáló rendszerekkel gyorsan és megbízhatóan felismerhetők.

  • Fém-detektálható –  a legkisebb szilánkok is megbízhatóan észlelhetők
  • Vizuálisan-detektálható – könnyű felismerés az ultramarinkék színű műanyagnak köszönhetően

Összes detektálható cikk megjelenítése

FEATUREgrip

Az új FEATUREgrip termékcsaláddal a KIPP okos komponenseket és megoldásokat fejleszt és kínál, amelyek információkat nyújtanak, hálózatba kapcsolhatók és ily módon Ipar 4.0 kompatibilisek.

Célunk, hogy ezekkel az intelligens komponensekkel hozzájáruljunk ahhoz, hogy további információk révén a felhasználók stabilabban, pontosabban és megbízhatóbban alakíthassák digitalizált gyártási folyamataikat.

Összes FEATUREgrip termék megjelenítése

NOVOnox hygienic

A NOVOnox hygienic terméksor nemesacél termékei kifejezetten az élelmiszer-, a gyógyszer- a vegyszer- és a csomagolóipar számára készülnek.

  • Hygienic DESIGN – az új standard
  • Hygienic USIT® – az újdonság a folyamattechnológiai iparban

Minden NOVOnox hygienic cikk megjelenítése

19" TECHNOLÓGIA
Az ezzel a szimbólummal megjelölt termékek szabványosított, 19 collos rendszerekbe történő beépítésre alkalmasak. Mindegy, hogy fogantyúkról, sínekről, szabványelemekről van-e szó – mind optimálisan harmonizál a számítástechnika területén, rendezvénytechnikai állványzatokban, laborokban, számítógép-központokban.

Minden 19"-os termék megjelenítése

NEMESACÉL
Az ezzel a szimbólummal megjelölt termékek rozsdamentes acélból készülnek. Ezen a területen túlnyomórészt az 1.4305 jelű ausztenites ötvözet kerül alkalmazásra.

Minden nemesacél termék megjelenítése

ESD

Ezek a termékek elektromos vezető műanyagból készülnek. Emiatt felhasználhatók elektrosztatikus kisülés elleni védőzónákban, ahol gyakran találhatók sztatikus elektromosságra érzékeny alkatrészek.

Minden ESD termék megjelenítése

MEDIgrip

A MEDIgrip alkalmas nagy higiéniai követelményeket támasztó területek számára. A kezelőelemek mikroezüst-tartalmúak, ami antibakteriális hatást eredményez a felületen.

Minden MEDIgrip termék megjelenítése

NATUREgrip

A NATUREgrip családhoz tartozó termékeink környezetkímélők, és bioműanyagból készülnek. Ezek a termékek teljes egészében megújuló nyersanyagokból készülnek.

Minden NATUREgrip termék megjelenítése

NOVOgrip

NOVOgrip termékcsaládunk a műanyagipar klasszikusa - részletekbe menően átgondolt. Megnyerő dizájn, kézre álló forma és hatékonyság az ár-érték arányban. Minden műanyag elem többféle színkombinációban és a legkülönfélébb méretekben is kapható.

Minden NOVOgrip termék megjelenítése

SYMPAtouch

A név egy program – legalábbis SYMPAtouch termékcsaládunk a maximális ergonómiát szolgálja. A puha és csúszásmentes anyag tökéletesen igazodik a kézhez. Biztos fogást és a kéz kímélését teszi lehetővé tartós használat mellett.

Minden SYMPAtouch termék megjelenítése

Tartozékok alumínium profilhoz

Az ehhez a csoporthoz tartozó termékek jelentik a megoldást az alumínium profilok összekötéséhez, szorításához és megtartásához.
Ezek a komponensek pontosan illeszkednek az összes szokásos profilhoz 8 vagy 10 mm-es horonymélységgel.
Összekötőkkel, csuklókkal, takaróelemekkel, sarkokkal és zsanérokkal a termékcsoport számos szerkezeti lehetőséget kínál fel ALUMÍNIUM PROFILOKHOZ.

Az összes tartozék termék megjelenítése

Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33