Termékcsoportok

Tanúsítás

vissza
Minőség a legmagasabb igényekhez
Tanúsított minőségmenedzsment a legmagasabb igényekhez az egész világon.
Számunkra mindkét tényező fontos: az is, hogy mi magunk a legmagasabb színvonalon termeljünk, és az is, hogy Németország minőségtudatos munkahelye legyünk.
REACh
Az 1907/2006 sz. EK-rendelet értelmében továbbfelhasználók vagyunk. A jelen állapotban termékeink nem tartalmaznak SVHC-anyagokat 0,1%-nál nagyobb koncentrációban. A jelöltlista változásait a lehető leggyorsabban figyelembe vesszük és termékprogramunkat folyamatosan hozzáigazítjuk az új feladatokhoz.
RoHS
A HEINRICH KIPP WERK kizárólag olyan termékeket szállít, amelyek megfelelnek a 2011/65/EU sz. irányelvnek tehát megfelelnek az RoHS-irányelvnek.

Viselkedési kódex

A HEINRICH KIPP WERK betartja az érvényben lévő törvényeket és szabványokat. Igazodunk az általánosan érvényes etikai értékekhez és elvekhez.

KIPP Szerviz: KIVÁLÓ
TÜV tanúsítás 1,7-es minősítéssel megfelelt
Energiahatékonyság
Az Obholz mérnöki iroda igazolja a HEINRICH KIPP WERK cégnek, hogy az energiaszolgáltatásról szóló törvény értelmében (EDL-G) az energiahatékonyság javítása céljából végrehajtotta a DIN EN 16247-1 szabvány szerint az energetikai auditot. Meghatározta és kiértékelte az energiahatékonyság növelése érdekét szolgáló intézkedéseket.
Engedélyszám: DE AEOF 122704
Jóváhagyott gazdasági szereplő

-Vámjogi egyszerűsítések / Biztonság
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2022 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33