Termékcsoportok
  • FEATUREgrip Schnellspanner Industrie 4.0
Ipar 4.0 kompatibilis
A KIPP bemutatja az okos, FEATURE grip termékcsaládot
Az ez évi MOTEK szakvásáron a HEINRICH KIPP WERK bemutatja az új, FEATURE grip termékcsaládot. A termékek különlegessége az integrált elektromechanikus és szenzorikus elemekben, és egy bizonyos paraméter vagy állapot visszajelzésében rejlik. A látogatók október 8-11. között, a nemzetközi
gyártás- és szerelés automatizálási szakvásáron, Stuttgartban tekinthetik meg az innovatív technológiát.
A KIPP FEATURE grip család új termékei az integrált funkciók révén többletértéket nyújtanak a felhasználó számára. Lehetővé teszik a felügyeletet, és olyan információkat képesek regisztrálni, mint pl. állapot vagy erő. Egy központi ponton az információk feldolgozása és megjelenítése révén idő takarítható meg és biztosható a folyamat biztonsága.

FEATURE grip

Az új KIPP termékcsaládhoz erőérzékelős gyorsszorítók és állapotérzékelős nyomódarabok tartoznak: az erőérzékelős gyorsszorítók jelzik a munkadarabra ható erőt. Ez lehetővé teszi az erőhatás pontos felügyeletét. A felső- és alsó határeltérések alapértelmezett értékek alapján kerülnek jelzésre.
Az állapotérzékelővel felszerelt rugós nyomódarab jelzi, hogy benyomott vagy kijáratott állapotban van-e a nyomócsap. A nyomódarabban található érzékelő a csatlakozókábelen keresztül dolgozza fel a jelet. Emellett a nyomódarabon egy LED található, amely állapotjelzésre szolgál.
A “FEATURE grip“ család valamennyi terméke lehetővé teszi az egyedi szoftvermegoldásokkal, rendszerekkel, mobil végfelhasználói eszközökkel vagy alkalmazásokkal való kapcsolatot. Az egyes értékek eltárolódnak, és ily módon kiértékelhetők. A termékek ezáltal hozzáférést tesznek lehetővé ügyfeleink számára az Ipar 4.0-hoz.




Szeretne többet megtudni az új, FEATURE grip termékcsaládunkról?

Forduljon bizalommal szakértőinkhez:

featuregrip@kipp.com

NOVOnox hygienic

A NOVOnox hygienic termékcsalád nemesacél termékei célzottan az élelmiszeripar, a vegyipar és a csomagolási üzletág számára készülnek. A KIPP szabványos és kezelőelemeit Hygienic DESIGN kivitelben kínálja. Ezek sima felületekkel rendelkeznek, így a csíráktól, a termékmaradványoktól és a szennyeződésektől különösen könnyen megtisztíthatók. A felületek mellett a sugarak, az átmenetek és a ferde szélek nedvességtaszító kivitelűek, így azok tisztán tartása nagyon egyszerű.

A termékáttekintéshez

Látogasson el a KIPP CAFÉ LOUNGE-ba, és kóstolja meg baristánk egyik kávéspecialitását.

Természetesen megint lesz nyereményjáték is.

Látogassa meg standunkat, tippeljen és nyerjen!

Várjuk Önt sok szeretettel.

Szüksége van még egy belépőjegyre?

Igényeljen személyes belépőjegyet:
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2024 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33