Termékcsoportok

Új rögzítő csapok bowdenhuzallal a KIPP-től

vissza
  • Új rögzítő csapok bowdenhuzallal a KIPP-től
Biztonságos kiszolgálás távolságban.

Új rögzítő csapok bowdenhuzallal a KIPP-től

A HEINRICH KIPP WERK gazdag rögzítő csap kínálatát új bowdenhuzallal ellátott rendszerrel bővíti. Ezáltal a felhasználók távolról is tudják pozicionálni és rögzíteni a géprészeket. A nemesacél rögzítő csapok emellett mostoha környezetben is felhasználhatók.
A KIPP rögzítő csapokat gyakran forgató vagy forgó készülékekben, valamint ütközők pozicionálására például a gép- és bútoriparban, a különleges járműgyártásban alkalmazzák. Ezzel csak a csap kiugrása után lehet a géprészeket új helyzetbe hozni, majd rögzíteni. Így megakadályozható, hogy a nyíróerők hatására megváltozzon a rögzítési hely.

Olyan esetekre, amikor nem hozzáférhető helyeken nehezített a rögzítés vagy különösen biztonságos, ill. ergonomikus távolsági kezelésre van szükség, az innovációiról ismert HEINRICH KIPP WERK távolról kezelhető rögzítő csapokat fejlesztett ki: a kezelőoldalhoz való csatolás bowdenhuzal segítségével történik, amely hosszúsága 1000 és 5000 mm között változhat. A mindenkori felhasználásban a tökéletes illesztési pontosság biztosítására a bowdenhuzal a szerelés során szükség szerint megrövidíthető.

A KIPP által szállított egység egymáshoz igazított elemekből, mégpedig a rögzítő csapból és a gomba alakú fogantyúval rendelkező kezelőelemből áll, amely segítségével kioldható a rögzítő stift az ellendarabból. Az új megoldások 5 x 7 mm keresztmetszetű csavaros szorítóval is rendelkeznek, amely arra szolgál, hogy szükség esetén egyedi kezelőelemet is beépíthessenek a rendszerbe.
A rögzítő csapok és a kezelő elemek nemesacélból készülnek, így biztosított a korrózióvédelem erős szennyeződés, ill. intenzív tisztítás esetében is. A drótkötél vagy a bowdenhuzal-hüvely szükség szerint kicserélhető. A KIPP különböző menetnagyságú és csapátmérőjű rögzítő csapokat kínál.
Keresés
Kosár
Termékek száma: 0
Összeg: 0,00 
Megjelenítés
Gyors rendelés
Rendelkezésre állás
Itt ellenőrizheti a termék rendelkezésre állását.
Magyarország
Oldaltérkép Nyomtatás Hírlevél Top
Copyright © 2021 HEINRICH KIPP WERK GmbH & Co. KG · Minden jog fenntartva. Tel +49 (0) 74 54 / 793-0 · Fax +49 (0) 74 54 / 793-33